Skred fra boyband: Nu får han pladekontrakt
Det tidligere One Direction-medlem, Zayn Malik, har fået en solopladekontrakt, og nu vil han vise verden, hvem han i virkeligheden er.
Zayn Malik er klar til en solokarriere.
Zayn Malik er klar til en solokarriere. Foto: Joel Ryan/JOEL RYAN/INVISION/AP

Der var tårer og forundring hos One Direction-fans verden over, da popstjernen Zayn Malik i marts måned bekendtgjorde, at han forlod det populære boyband.

Bruddet skyldtes, ifølge sangeren, at han ville leve et mere normalt liv i en alder af 22 år, men Zayn Malik forlader ikke fuldstændig rampelyset. Onsdag skrev han nemlig under på sin første solopladekontrakt. Det skriver Toronto Sun.

Den 22-årige sanger lagde onsdag aften et billede op på sin Twitter-profil, der viser ham underskrive kontrakten med et stort smil.

- Jeg ved, at jeg aldrig forklarede, hvorfor jeg gik. Det var for dette øjeblik, for at få muligheden for at vise jer, hvem jeg virkelig er, skriver Zayn Malik til billedet.

En af popstjernens tidligere samarbejdspartnere, den berømte musikproducer og talentspejder Simon Cowell, var hurtigt ude med lykønskningerne til den nye solosanger.

- Vi har arbejdet på dette i et stykke tid, og jeg er glad for at sige tillykke til Zayn Malik for at skrive kontrakt med RCA Records, skriver han på Twitter og tilføjer:

- Jeg tror, at de er det perfekte pladeselskab for Zayn Maliks solokarriere, og jeg er sikker på, at uanset hvad de udgiver sammen, vil det blive specielt.

Simon Cowell er manden bag One Direction, som i 2010 skrev kontrakt med gruppen på sit eget pladeselskab, Syco Records.

Se billedet af Zayn Malik på stjernens Twitter-profil her: https://twitter.com/zaynmalik

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.