Skole laver kæmpebrøler: Elever må tage eksamen om
Skolen er skyld i fejlen - men det går alligevel ud over de studerende, som må igennem eksamensnervøsiteten en ekstra gang. Personerne på billedet har ikke med sagen at gøre. Colourbox
Først fik alle elever topkarakter. Bagefter fik de besked på, at karakteren ikke talte, og at de skulle op til eksamen en gang til.

Forestil dig, at du først scorer et 12-tal til eksamen - og bagefter får at vide, at karakteren ikke gælder, så du skal tage eksamen om.

Det er virkeligheden for 54 markedsøkonomistuderende på CPHBusiness, der ved en fejl fik en prøve, hvor de på forhånd kendte svarene, skriver B.T.

Det samme skete på en skole i Aarhus, men her fik de studerende lov til at beholde karakteren, da det var skolen, der havde begået fejlen. Men på CPHBusiness må de studerende altså tage den rystende tur op til eksamensbordet igen og tage en prøve om, som de troede var overstået.

Fejlen bestod på begge skoler i, at eksamensopgaven viste sig at være identisk med en opgave, som de studerende tidligere havde fået udleveret.