Skønheden fra Bedrag: Folk kan ikke kende mig

Den smukke Natalie Madueño fra tv-serie Bedrag oplever, at flere ikke kan genkende hende - måske er det, fordi hun til dagligt ikke går nær så meget op i stil og udseende, som Claudia fra serien gør.
Skuespilleren fra "Bedrag" i Call Centret til Danmarks Indsamling 2016.
Skuespilleren fra "Bedrag" i Call Centret til Danmarks Indsamling 2016. FOTO: Scanpix

I den populære søndagsserie "Bedrag" på DR1 spiller Natalie Madueño den top-lækre jurist Claudia, som spankulerer rundt i den ene skønne spadserdragt efter den anden.

I virkeligheden går skuespilleren ikke helt så meget op i stil, selvom hun godt kan lide at tage flot tøj på, når hun skal ud, afslører hun overfor Billed-Bladet under et modeshow for Malene Birger:

-  Jeg har aldrig prøvet sådan noget her før, det er en helt ny verden for mig. Jeg kan godt lide at have pænt tøj på, når jeg skal ud og lave noget, men jeg er egentligt meget afslappet med det. Jeg går ikke så meget op i det, fortalte skuespilleren.

Hvor har jeg set dig før?

Den unge skuespiller fortæller, at der ikke har været speciel meget ståhej omkring hendes person, selvom hun nu medvirker i en stor-serie med kendte skuespillere.

Det har været stille og roligt, og det er egentlig meget rart, siger Natalie Madueño til Billed-Bladet:

- Folk vender sig om og kigger en ekstra gang, men det har ikke været det store. Men jeg tror også, det er fordi, jeg ser så anderledes ud i serien, end jeg gør virkeligheden. Folk tænker nok, hvor det nu lige er, de har set mig før.

Den smukke skuespiller er lige nu i gang med at optage anden sæson af "Bedrag", så vi kommer til at se meget mere til hende i fremtiden. 

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.