Administration 

SkiStars vinternyheder: Unik satsning i Sälen skal bringe Hundfjället til toppen - Åre er vært for alpint VM

PRM / SkiStars vinternyheder: Unik satsning i Sälen skal bringe Hundfjället til toppen - Åre er vært for alpint VM

Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.

Pressemeddelelse fra SkiStar

- Det bliver meget spændende at løfte skiløbet i Hundfjället-Sälen til næste niveau. Et vigtigt skridt er den nye ekspreslift og moderniseringen af skiområdet, der går i gang allerede til vinter. Næste skridt er den nye internationale lufthavn kun 10 minutter fra Hundfjället og 40 minutter fra Trysil, der kommer til at gøre rejsen nemmere for danske gæster. Med bedre pister, en moderne ekspreslift og ny SkiStar Lodge Hundfjället kommer Sälen til at få en meget høj international standard og bliver helt unik med en international lufthavn tæt på, siger Linda Morell, PR Manager hos SkiStar.

Til foråret går byggeriet af SkiStar Lodge Hundfjället i gang. Det er et boligkoncept med 800 senge, restaurant og loungebar midt på Hundfjällstorget. Lodgen står klar inden for få år og kommer til at lægge 10 minutter fra Scandinavian Mountains Airport, der åbner december 2019.

Allerede til vinter åbnes ekspresliften West Express i Hundfjället-Sälen, hvor opvarmede sæder og vejrskærme sikrer, at turen til toppen er både komfortabel og hurtig. Også i Åre står farten i fokus - den 5.-17. februar løber de alpine verdensmesterskaber af stablen, og med SkiStar som officiel titelsponsor får alle besøgende med gyldigt SkiPass gratis adgang til konkurrencerne.

- Vi ser frem til at kunne give vores gæster i Åre mulighed for at se verdens bedste skiløbere konkurrere på pisterne. At Åre har fået lov til at arrangere VM for tredje gang er en bekræftelse af, at skiløbet her er i internationale topklasse, siger Linda Morell.

Selv for familiens yngste medlemmer sker der en masse til vinter. Der åbner bl.a. nye børnebakker i Trysil og Hemsedal og et skiområde med sne-legeland i Vemdalen. Børnenes favorit Valle fortsætter sin populære skiskole og flytter også ind i Holiday Club i Åre, hvor han inspirerer til bevægelse ved at give børnene mulighed for at prøve yoga efter en dag på pisterne. Valle lancerer et splinternyt spil i sin app og er som altid klar til skiløb og masser af kram.

Fakta: Her er flere vinternyheder på SkiStars destinationer

Hemsedal: Eventyrskiområdet SkiStar Fun Ride bliver udviklet - sidste års succes får flere elementer og lyde, der gør skioplevelsen endnu bedre.

Sälen: I Hundfjället åbner en ekspreslift d. 14. december. Med hurtige ture, beskyttelse mod vind og vejr samt otte opvarmede sæder bliver det den mest moderne lift i Skandinavien.

Trysil: Skiområdet Skihytta udvikles med en ny børnelift og to nye børnebakker med sjove Valle-elementer.

Vemdalen: Børnene er i fokus i dette års nyheder. I Storhogna åbner et nyt børneskiområde med rullebånd og legeland, og i Björnvallen bygges Valles børnepasning, der åbner i tide til vinterferien.

Åre: Åre er vært for de alpine verdensmesterskaber, som finder sted 5.-17. februar 2019. Et gyldigt sæsonkort kan bruges som entré til konkurrencerne, hvor børnenes favorit Valle er VM's officielle maskot.

St. Johann i Tirol: Sidste vinter slog skistedet alle rekorder, når det kommer til nyheder, med en helt ny gondol og ekspreslift samt flere nye boliger. Desuden åbnede Valle sin egen skiskole. Til denne vinter fortsætter vi med finjusteringerne.

Hammarbybacken: Endnu en gang er Hammerbybacken vært for World Cup-konkurrencer i parallelslalom. I år løber skifesten af stablen den 19. februar.

Kontakt:

PR Chef SkiStar AB - PR och kommunikation Linda Morell tlf.: +46 76 11 860 02 +46 280 841 60 email: linda.morell@skistar.com

SkiStar AB, pressetjeneste tlf.: +46 (0)280-841 60 email: press@skistar.com

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her:

tæt pakket publikum
Nyheder

Fra 1. juli: 5000 stående festivalgæster

Søren Brostrøm snakker
Corona

Søren Brostrøm:

12-15-årige coronavaccineres

To modne kvinder i solen
Kendte

Sofie Gråbøl i hovedrolle i stort TV2-drama

En hesteskomagnet og et hangarskib
Helt vildt

Kraftig magnet kan løfte hangarskib

En mand giver tomlen op fra en sygeseng
Sport

Christian Eriksen får hjertestarter indopereret

En mandlig rød ryg
Sundhed

Dagens spørgsmål:

Passer du på i solen?

En lys og rummelig stue.
Livsstil

Mangler hyggen? Tre ting går ofte galt i din indretning

TikTokl-logo
Helt vildt

TikTok-ejer fik omsætning på 213 mia. 

To kvinder solbader på en strand
Sundhed

Solen steger:

Gode råd til at undgå solskoldning

En stor farvet fodboldspiller i rød trøje
Sport

Belgien vil stoppe spillet efter 10 minutter i aften