Skilsmisseramt kendispar slås om børnene

Den amerikanske komiker Chris Rock søger delt forældremyndighed over sine og ekskonens børn, som han mener, han bliver forhindret i at se.
Chris Rock og hans kone Malaak Compton-Rock til Gotham Independent Film Awards i New York i 2009. Dengang var parret udadtil stadig lykkeligt gift, i dag slås de om børnene, mens skilsmissesagen kører.
Chris Rock og hans kone Malaak Compton-Rock til Gotham Independent Film Awards i New York i 2009. Dengang var parret udadtil stadig lykkeligt gift, i dag slås de om børnene, mens skilsmissesagen kører. Foto: Evan Agostini/AP

Når forældre bliver skilt, bliver ét hjem til to. Men hvor meget skal børnene være hos mor, og hvor ofte hos far? Netop det spørgsmål har den amerikanske komiker Chris Rock nu bedt retten om at afgøre.

Han mener nemlig ikke, han har fået lov at se sine børn nok, efter han for nylig søgte om at blive skilt fra sin kone Malaak Compton-Rock.

Derfor søger komikeren og skuespilleren, der blandt andet er kendt fra komediefilmen "Du kan vente dig", nu om delt forældremyndighed over parrets to børn. Det viser retsdokumenter ifølge TMZ.com.

Noget kunne også tyde på, at den berømte komiker heller ikke er begejstret ved tanken om at skulle betale hustrubidrag til sin kommende ekskone.

Han har tidligere udtalt, at Malaak er "fuldt ud i stand til at arbejde og bidrage til sit eget underhold", skriver TMZ.com.

Chris Rock, der giftede sig med Malaak Compton tilbage i 1996, vedkender, at parret dengang underskrev en såkaldt ægtepagt, der skulle sikre hans kone økonomisk i tilfælde af skilsmisse. Han mener dog, at aftalen efter mere end 18 års ægteskab må betragtes som udløbet.

Skilsmissesagen gik i gang i sidste uge i Alpine i New Jersey, hvor den 49-årige komiker ind til for nylig boede sammen med den 45-årige Malaak Compton-Rock og parrets to døtre Lola Simone på 12 år og Zahra Savannah på 10 år.

Newspaq

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.