Skatte-top undsiger medarbejder
Vi har en forventning om en betydelig effekt i forhold til sidste år, siger direktør i SKAT. Han undersiger sin medarbejder.

Skatteministeriet afviser, at der ikke kommer en markant øget effekt af de 20 millioner kroner, som regeringen og Enhedslisten har afsat til SKAT’s arbejde i forhold til social dumping.

Allan Kok, der er landsdækkende koordinator for SKAT’s indsatsen mod social dumping, siger til Avisen.dk, at man ikke ’må ikke stille forventninger om en markant anderledes indsats på grund af de 20 millioner kroner’.

”Jeg ved ikke, hvorfor det er blevet sagt, men må konstatere, at det ikke er korrekt,” siger Steffen Normann Hansen, produktionsdirektør i SKAT.

Ledende medarbejder får mundkurv på

Allan Koks udtalelser faldt først gang ved et temamøde om social dumping i Byggefagenes hus den 18. januar.

Avisen.dk har siden taget kontakt og har før publicering af artiklen fremlagt citaterne i artiklen for den pågældende medarbejder, der har godkendt indholdet af dem.

Efter publiceringen har Avisen.dk ikke modtaget henvendelse fra Allan Kok, der ikke længere kan udtale sig i sagen.

Steffen Normann Hansen udtaler, at man på, at man først er ved at rulle indsatsen ud og at forsikrer om, at ’indsatsen bliver styrket i forhold til sidste år’:

”Vi er lige nu ved at lave en detaljeret plan med Arbejdstilsynet og Politi, og vi er ved at lave en detaljeret plan med vore udenlandske partnere. Samlet vil der være tale om et betydeligt løft, og vi har en forventning om en betydelig effekt i forhold til sidste år,” siger Steffen Normann Hansen, der fortsætter:

”Det er udtalt sig meget snævert. Og vi kan overhovedet ikke genkende de ting, der bliver sagt i artiklen. Man er nødt til at se indsatsen i sin helhed. Hvis man lægger alle vores indsatser, der indeholder social dumping, sammen er der tale om en betydelig styrkelse,” siger Steffen Normann Hansen.