Skandalestjerne rabler løs på Twitter
Den amerikanske skuespillerinde Amanda Bynes er atter ude med riven blot få timer efter, at hun blev udskrevet fra en psykiatrisk afdeling.
Den skandaleombruste amerikanske skuespillerinde Amanda Bynes (th.) er ikke bleg for at tage Twitter i brug i kampen mod hendes, efter eget udsagn, tyranniske forældre.
Den skandaleombruste amerikanske skuespillerinde Amanda Bynes (th.) er ikke bleg for at tage Twitter i brug i kampen mod hendes, efter eget udsagn, tyranniske forældre. Foto: Bethan McKernan/AP

Der er kendisser, der oplever en enkelt skandale i løbet af deres levetid, og så er der dem, der lever med skandalerne som en regelmæssig del af hverdagslivet.

Og så er der Amanda Bynes.

Den amerikanske skuespillerinde har det seneste år haft en mildest talt tumultarisk tilværelse. Senest er det særligt den 28-åriges forældre, der har stået i den spidse ende af hendes verbale pile. Hun har blandt andet beskyldt sin far for at have misbrugt hende som barn.

I forbindelse med en tvangsindlæggelse på en psykiatrisk afdeling den 10. oktober overtog forældrene dog alligevel myndigheden over hendes finanser, men det huer ikke skuespillerinden, der er røget til tasterne gennem det sociale medie Twitter.

- Jeg skal i retten i dag med min advokat for at bevise, at jeg er mere end i stand til at håndtere mit privatliv og finanser, og jeg er stiktosset, tweetede Bynes fredag den 31. oktober.

- Politiet har indledt en sag mod min far - jeg er ikke i stand til at være i samme rum som ham. Han er seksualforbryder og han BURDE VÆRE I FÆNGSEL, fortsatte den frustrerede skuespillerinde.

Amanda Bynes blev ellers udskrevet torsdag den 30. oktober, da lægepersonalet mente, at hun var stabil nok til at blive lukket ud i samfundet. Og om ikke andet virker skuespillerinden opsat på at bevise sit værd over for resten af verden.

- Folk har brug for at høre sandheden om, hvem jeg virkelig er - jeg bliver nødt til at vise dommeren, at jeg ikke har brug for hjælp til at tage beslutninger om min fremtid, tweetede hun.

Konklusionen på retsmødet blev dog, at forældrene indtil videre holder fast i den midlertidige bemyndigelse. Det skriver Toronto Sun.

Newspaq

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.