Skandaleramt barnestjerne sagsøger kritikere
Skuespillerinden Amanda Bynes er træt af, at medier skriver dårligt om hende. Derfor vil hun nu sagsøge alle dem, der kalder hende sindssyg.
Amanda Bynes vil sagsøge alle medier, der skriver negativt om hende.
Amanda Bynes vil sagsøge alle medier, der skriver negativt om hende. Foto: Phil McCarten/AP

Hun blev dømt for besiddelse af cannabis, hun blev indlagt på en psykiatrisk afdeling, og hun har flere gange kørt spirituskørsel.

Den 28-årige amerikanske skuespillerinde Amanda Bynes er på mange måder kendt for sine skandaler frem for sine skuespilpræstationer. Men det er hun godt træt af.

- Jeg er ikke sindssyg, og de lyver om mig på alle mulige måder. De sårer virkelig mine følelser, når de kalder mig sindssyg, fordi jeg i virkeligheden er rigtig klog, skriver Bynes på Twitter.

Og skuespillerinden er villig til at gå langt for at få renset sit navn, så medierne stopper deres negative skriverier.

- Jeg har hyret den bedste advokat i New York, så jeg kan sagsøge Touch Magazine. Det samme vil jeg gøre med Star Magazine. Og så griner jeg hele vejen til banken, fordi jeg sagsøger dem alle, skriver hun.

Uanset om den unge stjerne gør alvor af sine trusler, kommer hun snart til at bruge noget tid i et retslokale. Den 23. oktober skal hun nemlig i retten, efter hun i september blev anholdt for spirituskørsel.

Bynes fik sit danske gennembrud, da hun i perioden 2002 til 2006 spillede en af hovedrollerne i tv-serien "What I Like About You", der blandt andet blev vist på Kanal 5.

Newspaq

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.