Skandalelægen Ege på spil igen
Penis- og brystlægen Jørn Ege mener, at han på trods af to mislykkede penisforlængelser ikke er dårligere til sit job end andre læger. Foto: Polfoto, Nicolai Svane
Den kriminelle kirurg er efter flere år i fængsel igen i gang med at lave brystoperationer og penisforlængelser.

Efter 2,5 år i fængsel greb den kontroversielle plastikkirurg Jørn Ege for første gang skalpellen igen i går. På sin nyåbnede klinik i nærheden af Kastellet i København vil han fremover atter lave brystoperationer og penisforlængelser. Det skriver BT.

Jørn Ege er berygtet for at sjuske med operationer, og i 1997 blev kirurgen dømt til at betale en halv million kroner i erstatning for to penisforlængelser, der gik galt. Desuden er den 57-årige skandalelæge blevet dømt for skattesnyd, kunsttyveri og for at udstede en falsk lægeerklæring til en rocker på udgang fra fængslet.

Alligevel står der allerede 50 kvinder i kø for at lægge sig under Eges kniv. Lægen, der tidligere flere gange er gået konkurs med sine klinikker, ser desuden frem til snart at åbne en afdeling i London, så også englænderne kan få lavet fedtsugninger, brystforstørrelser og ansigtsløft af den kriminelle kirurg.

Jørn Ege afviser i øvrigt, at han skulle sjuske mere end sine kollegaer.

- Det er en ren myte, at jeg hele tiden begår fejl. I forhold til det antal operationer, jeg har udført, har jeg faktisk haft færre fejl og komplikationer end alle andre skønhedskirurger i Danmark, siger han til BT.

Jørn Eges nye klinik er finansieret af lægens mangeårige ven, 'konkurskongen' Klaus Garde Nielsen.

Kilde: BT