Skandale-Michaels familie med i X Factor
Michael 'Bjørnson' Monetz' kone og datter stiller sammen op i X Factor Foto: Dr Presse, Bjarne Bergius Hermansen
Det umage par stiller fredag op som duo til audition til talentshowet.

Skandaleombrust familie stiller op som gruppe i X Factor.

For to år siden forargede Michael 'Bjørnson' Monetz ved at sende billeder af sin penis til en anden kvinde end sin kone. Nu stiller hans kone og datter sammen op til DR's talentshow X Factor, skriver Ekstra Bladet.

Monetz' kone Maria Dona Rudi og hans 19-årige datter Camilla Sofie Dalsgaard, som han har med danseinstruktør Soffie Dalsgaard, har slået sig sammen i forsøget på at imponere de skrappe X Factor-dommere.

Det sker med det pompøse Adele-nummer 'Set Fire To The Rain'. Hvordan det går, kan seerne opleve næste fredag, hvor programmet bliver sendt. Rygter forlyder dog, at det umage par ikke når frem til live-udsendelserne.

Idéen om at datter og stedmor skulle optræde sammen opstod ifølge Camilla Sofie Dalsgaard ved, at de sang for sjov hjemme i køkkenet.

"Så tænkte vi, 'hvorfor ikke prøve det af?' og meldte os til X Factor. Det var en fed oplevelse", siger Camilla til Ekstra Bladet.

Maria Dona Rudi er udover at være Monetz' kone også hans faste sangpartner. Camilla Sofie Dalsgaard er danser og medvirkede i 2005 i filmen 'Bølle Bob og Smukke Sally'.

Kilde: Ekstrabladet.dk