Skaf de sidste julegaver
Guide til dig, der stadig mangler de sidste gaver. Avisen.dk viser dig vej til de sidste gaver.

Mens julefreden sænker sig over Danmark, er der sikkert nogle, der stadig sveder over, hvad de sidste par julegaver skal være. Men fortvivl ikke. Avisen.dk kommer her med et håndfuld gode idéer til den sene juleshopper:

- Internettet er en gave til dig, der er sent ude med julegaveindkøbene. På hjemmesiden lastminute.com kan du købe alt imellem himmel og jord og selv printe et farvestrålende gavebevis ud, som du kan forære juleaften, mens du venter på at posten kommer med gaven. En af de mere kuriøse ting, du kan købe på lastminute.com, er en pingvin. Den er dog ikke til at tage med hjem, men kan adopteres som hjælp til et frivilligt forskningsprojekt på Falklandsøerne, der skal sikre pingvinernes overlevelse.

- Hvis du vil give rejsegaver, så kan flybilletter købes døgnet rundt. For eksempel kan Sterling.dk byde på en returbillet til Stockholm i april til 671 kr.

- Er kontokortet er kørt helt i bund, kan du også lave dit eget gavekort til et restaurationsbesøg eller en tur i byen, der kan indløses senere, eller gå på jagt i bogreolen efter ulæste bøger.

Har du tid til at slå et smut ud i byen, så kan 7 Eleven også byde på boggaver. På 7 Elevens boghylde står blandt andet bag sløret af Rushy Rashid eller Anders Fogh-biografien Historien om en Statsminister af Anne Sofie Kragh. Derudover er 7 Eleven leveringsdygtige i en flaske whisky til far og en cigar til farfar.

Mange tankstationer har også døgnåbent. Her kan man blandt andet få en række DVD-film til folk i alle aldre - f.eks. årets store biograffilm som Da Vinci Mysteriet, Peter Pedal eller den danske film Lotto.