NordicBet Skæbnekamp venter for Thorup
Taber FC Midtjylland til Randers, er Jess Thorup en færdig mand. Sådan lyder vurderingen hos NordicBet, der blot betaler pengene 1,60 gange igen for et trænerskifte i Herning.
Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.
FC Midtjylland møder torsdag Randers FC i en kamp, som afgør hvilken af klubberne, der skal spille europæisk fodbold næste sæson. Meget tyder dog på, at kampen også kan blive afgørende for Jess Thorups fremtid som træner i hos Ulvene. Sådan lyder vurderingen i hvert fald hos NordicBet.

"Jess Thorup må sidde meget yderligt i Herning. Det har på adskillige parametre været en meget skuffende sæson. Og selvom det skulle lykkes FC Midtjylland at kvalificere sig til Europa, så er det på ingen måde sikkert, at det er nok til at redde Thorup", siger NordicBets pressechef Thomas Holm og fortsætter:

"Klubben har det tredjestørste budget i ligaen, men formåede på intet tidspunkt at true FCK eller Brøndby. Samtidig måtte man se sig udspillet af Lyngby i kampen om tredjepladsen. Og at det ikke er lykkedes Thorup at integrere en kapacitet som Rafael van der Vaart på holdet, gør kun sagen værre."

Er Jess Thorup fortsat træner for FC Midtjylland pr. 1. august?

JA 2,25

NEJ 1,60

Hvem vinder Europa League-playoff?

FC Midtjylland 1,63

Randers FC 2,20

Find spillet på www.nordicbet.dk under Fodbold - Danmark - Sæsonspil
Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.