Skadet Wozniacki er videre i Montreal
Caroline Wozniacki var i problemer mod Varvara Lepchenko, men vandt til sidst efter flot fight i tre sæt.

Den danske tennisstjerne Caroline Wozniacki er klar til kvartfinalen ved Rogers Cup i Montreal, hvor størstedelen af verdenseliten er på plads.

Den 22-årige tidligere verdensetter, som i dag er nummer otte i verden, besejrede lørdag aften amerikaneren Varvara Lepchenko med 4-6, 6-3, 6-4.

Det afgørende øjeblik i kampen kom, da Wozniacki brød Lepchenkos serv ved stillingen 4-4 i tredje og sidste sæt, hvorefter danskeren selv servede sejren hjem.

Lepchenko, som inden opgøret aldrig havde taget sæt fra Wozniacki i to kampe, udfordrede danskeren i hele opgøret og vandt fortjent første sæt. Den 26-årige amerikaner var især god med sin forhånd.

I andet sæt blev Wozniacki behandlet for et problem lige under sit højre knæ. Selvom danskeren så en anelse bekymret ud, lod hun sig ikke ryste.

Allerede natten til søndag skal Wozniacki i aktion igen. På grund af regn er turneringen nemlig bagud i tidsplanen, og derfor skal danskeren på banen om få timer igen mod det lokale canadiske håb Aleksandra Wozniak.

Den 24-årige canadier er nummer 55 i verden og har tabt syv af otte indbyrdes kampe mod danskeren. Wozniackis eneste nederlag kom i en kamp, hvor hun med en skade måtte opgive at fuldføre allerede i første sæt.

Opgøret begynder tidligst klokken 02 dansk tid. Danskeren vandt turneringen i 2010. I år er Wozniacki fortsat uden turneringssejr.

/ritzau/