Skader holder Axelsen og Jan Ø. fra badminton-DM

Viktor Axelsen har problemer med foden, mens ryggen driller Jan Ø. Jørgensen. Begge trækker sig fra DM.
Viktor Axelsen stiller ikke til start ved DM i badminton. Han misser også en opvisningskamp mod Chen Long.
Viktor Axelsen stiller ikke til start ved DM i badminton. Han misser også en opvisningskamp mod Chen Long. Foto: colourbox/Free

Når danmarksmesteren i herresingle i badminton skal findes i Aarhus i weekenden bliver det ikke forhåndsfavoritterne Jan Ø. Jørgensen eller Viktor Axelsen, der løber med titlen.

Tilmeld dig gratis vores nyhedsbrev for flere nyheder.

Begge spillere har meldt afbud med skader. Det oplyser Badminton Danmark i en pressemeddelelse.

- Jeg er mega ærgerlig over, at jeg ikke kan spille DM. Jeg skulle også have været i Kina for at spille en opvisningskamp mod Chen Long, og det har jeg også måtte melde afbud til på grund af skaden, siger Viktor Axelsen.

I en mail til Ritzau oplyser Viktor Axelsens manager, at Viktor Axelsen foreløbig skal hvile sin fod i halvanden uge. Det er for at undgå et træthedsbrud i foden, hvilket tidligere har voldt Axelsen problemer og kostet flere ugers skadespause.

Det er en skade i ryggen, der holder Jan Ø. Jørgensen fra at spille i Aarhus.

- Det er sindssygt irriterende, at det skal komme nu. Jeg har trænet rigtig godt efter sæsonfinalerne i Dubai og følte mig i god form. Jeg så frem til nogle fede kampe under DM, så det er virkelig ærgerligt, siger Jan Ø. Jørgensen.

Med de to afbud overtager Hans-Kristian Vittinghus favoritværdigheden, mens stortalentet Anders Antonsen er blandt outsiderne til DM-titlen.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.