I Vietnam bliver der spist mange ting, vi som danskere har svært ved at genkende som mad. En af disse retter er slange, og især en variant kræver, at man virkelig har hjertet med.
Og det menes helt bogstaveligt, for slangens hjerte bliver hældt direkte ned i et glas, og så er det ellers bare at sige skål. Mens hjertet stadig slår, vel at mærke.
2013 ramte sammen med slangens år i Vietnam, så slangekødet har været i høj kurs, og mange kulinarisk interesserede turister rejste målrettet til landsbyen Le Mat, der er kendt for at have et raffineret slangekøkken.
Medvirkende:Dansk tilrettelæggelse: Sune Skallerup Sørensen
Du vil modtage en email med et link du skal klikke på, for at verificere din mailadresse. Når du har gjort det, vil du begynde at modtage nyhedsbrevet.
..og din tilmelding blev ikke registeret.
Klik eventuelt her, og prøv igen, eller kontakt os på avisen@avisen.dk. Så hjælper vi dig med at blive tilmeldt.