Singler siger nej til parferie
Singler gider ikke se på kærestepar og familier på ferien. Foto: Colourbox.dk
Singler gider ikke rejse sydpå til familiehoteller, de vil slappe af sammen med andre singler. Det betyder noget for hotelvalget.

Masser af holden i hånd, hede kys og gensidig solcreme-indsmøring. Det er en del af ferien, hvis man tager sydpå og bor på et familie eller par-hotel.

Men mange danske singler gider ikke se på andre, der giver kærligheden fuld gas i solen. Er man single, så vil man holde ferie sammen med andre singler. Det viser en undersøgelse Star Tour har lavet.

"Det er nyttig viden for os at have, at singler ikke, som mange andre rejsende, har ting som komfort, all inklusive, høj standard øverst på prioritetslisten, når de vælger deres rejse og hotel. At bo på et hotel, hvor der bor andre singler vægter højere," sigerr Stig Elling, salgsdirektør i Star Tour.

50 % singler uden børn vil nemlig allerhelst bo på hoteller, hvor der også bor andre singler, mens 40 % singler med børn helst vil bo på hoteller med andre singler med børn, viser spørgeskemaundersøgelsen.

Stig Elling mener derfor at det er vigtigt, at rejsebranchen følger med befolkningsudviklingen, når det kommer til parstatus.

"Der er halvanden million danskere, ud af knapt 4 millioner voksne danskere, der lever som singler, og der bliver stadigt flere. Derfor er det vigtigt for rejsebranchen at udvikle ferie- og hotelkoncepter, der appellerer til singler, både med og uden børn," siger han.
Undersøgelsen viser også at singler med børn rejser mest i skolernes

Familierne og kæresteparrene må holde sig for sig selv. Singler vil holde ferie med andre singler.