Silkeborg henter spiller i 2. division
Superligaens bundprop Silkeborg har skrevet kontrakt med Anton Smedegaard fra Lolland Falster Alliancen i 2. division.

Silkeborg IF giver ikke op, men opruster i bestræbelserne på at undgå nedrykning. Torsdag præsenterer klubben seneste nyindkøb: Midtbanespilleren Anton Smedegaard skal spille i den røde trøjede næste tre år.

23-årige Anton Smedegaard har siden ungdomsårene i Næstved spillet for Lolland Falster Alliancen, hvor han opnåede 156 kampe og 21 mål i 1. og 2. division.

Nu ser han frem til at prøve kræfterne af på højeste niveau:

»Jeg glæder mig, og jeg er meget optimistisk omkring holdets muligheder. Det virker som om, at der er rigtig gode udviklingsmuligheder i holdet, og samtidig har jeg hørt meget godt om klubben og organisationen bag. Jeg regner med at kunne gøre mig gældende på førsteholdet allerede her i foråret og vil yde mit maksimale for at hjælpe SIF opad i tabellen,« siger Anton Smedegaard til Silkeborgs hjemmeside.

SIFs sportschef, Ebbe Sand, ser frem til at byde Smedegaard velkommen i det midtjyske:

»Vores ITU-træner, Michael Shelley Nielsen, har fulgt Anton Smedegaard tæt lige siden ynglingeårene, og han har talt meget varmt om ham. Anton kan vel bedst karakteriseres som en klassisk midtbaneslider med en god indstilling, der fylder meget på midten af banen, tager nogle gode løb og endda er ganske målfarlig. Det skal blive spændende at se hans udvikling i SIF,« lyder det fra Ebbe Sand.

Anton Smedegaard tiltræder i SIF ved træningsstarten den 4. januar.

via Listen To News