Silberbauer overvejer fremtiden i Schweiz
Michael Silberbauer er ude i kulden hos træneren i schweiziske Young Boys. Danskeren overvejer sin fremtid.

Michael Silberbauer har det vanskeligt i sin schweiziske klub, Young Boys. Godt nok trives han uden for banen, men på græsset kniber det gevaldigt med at få spilletid for den danske landsholdsspiller.

Torsdag aften kom han kun ind i slutfasen, da Young Boys vandt 3-0 over FC Midtjylland i Europa League.

Young Boys har en stor trup, og de schweiziske medier har længe spekuleret i, at danskeren er til salg. Selv afviser Silberbauer heller ikke et klubskifte.

- Jeg synes, at jeg har kæmpet hårdt for min plads på holdet, og så længe jeg er i klubben, bliver jeg ved, siger Silberbauer.

- Omgivelserne er i orden, og klubben er i orden hernede. Men det er klart, at man spekulerer over fremtiden. Men skal jeg skifte klub, skal det ikke være for enhver pris. Det skal være et optimalt klubskifte, siger Michael Silberbauer.

Young Boys-træner Martin Rueda kalder Silberbauer for en god og professionel person, men hans fremtidsprognose for danskeren er ikke ligefrem lyse.

- Allerede i sidste sæson havde han det svært hos os. Han er en dygtig spiller og har mange gode kvaliteter, men desværre er det sådan, at jeg for øjeblikket satser på en anden spiller på hans position, siger Martin Rueda.

- Sådan en spiller som Michael vil med sikkerhed ikke være tilfreds med at sidde på bænken, så han må overveje sin situation. Enten skal han overveje et klubskifte, ellers må han blive her og kæmpe for en plads, siger Young Boys-træneren.

Den administrerende direktør i Young Boys, Ilja Kaenzig, har ifølge den schweiziske avis Blick tidligere sagt, at klubben gerne vil af med danskeren så hurtigt som muligt.

Young Boys hentede Silberbauer til klubben fra hollandske FC Utrecht sidste år.

/ritzau/