Silas Holst og datter til kamp mod deller
Vild med dans-stjernen Silas Holst optrådte til fordel for julemærkehjemmene. Blandt publikum var hans lille datter.
Silas Holst danner i Vild med dans par med vejrværten Sara Maria Franch-Mærkedahl.
Silas Holst danner i Vild med dans par med vejrværten Sara Maria Franch-Mærkedahl. Foto: JØRGENSEN JAKOB/JAKOB JøRGENSEN

Det kræver planlægning at jonglere et moderne karriere- og familieliv. Det ved den professionelle danser Silas Holst fra programmet Vild med dans alt om.

I september blev han og ægtemanden Johannes Nymark fædre til en lille pige. Den lille Maggie My, som datteren hedder, har flere gange besøgt sine travle fædre i træningslokalet, men søndag var hun for første gang med på en længere tur.

Her skulle Silas Holst nemlig optræde i Odense på Fyn ved en velgørenhedskoncert til fordel for overvægtige børn i Danmark. Det fortæller Silas Holst på det sociale medie Instagram.

- I dag velgørenhedskoncert i Odense til fordel for Julemærkehjemmene. Det bliver sjovt! Og denne lille dame skal med på sin første tour dag - hurrrrraaaaa, skriver Silas Holst til billedet af sig selv sammen med sin yndige datter, der rækker tunge til kameraet.

Også danserens hashtags vidner om en forventningsfuld glæde hos den lille familie, som altså består af hele to fædre og en mor, den fælles veninde Louise Mahnkopf.

Koncerten, hvor også sangerinden Jette Torp optrådte med det samlede Odense Postorkester, er en årligt tilbagevendende begivenhed, hvor der samles ind til Julemærkehjemmene i Danmark, som hjælper børn med vægtproblemer.

Se billedet af Silas Holst sammen med Jette Torp til velgørenhedskoncert med Odense Postorkester her: http://instagram.com/p/vLrhhSKnWe/?modal=trueNewspaq

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.