Signe Molde skal være X Factor-vært
Når X Factor igen ruller over skærmen, bliver det med Signe Molde, der skal styre løjerne.

Signe Molde kan godt gå i skarp træning med at give knus, trøste og juble. Hun skal nemlig være vært i X Factor, når programmet sendes igen efter nytår.

Signe Molde er indtil videre bedst kendt som Anders Lund Madsens medvært i Det Nye Talkshow, men nu skal hele Danmark lære hende at kende.

Og det glæder hun sig til.

- Da DR spurgte mig, om jeg ville være vært på X Factor, var jeg ikke i tvivl. Helt instinktivt tænkte jeg: Det lyder sjovt, siger 35-årige Signe Molde, der startede sin karriere som vært på Børneradio.

- Jeg har arbejdet med fjernsyn og radio i 12 år, men har aldrig prøvet at være vært på et stort underholdningsshow før, så på den måde er det noget helt nyt og stort for mig, siger hun til dr.dk

Signe Molde glæder sig til udfordringen, men er også spændt:

- Jeg kender X Factor rigtig godt, både fordi jeg har været stor fan hjemme fra sofaen, og fordi jeg tidligere har arbejdet bag kameraet på programmet som tilrettelægger.

- Men det er bestemt ikke det samme som, at jeg ikke er nervøs og spændt. For det er jeg, men heldigvis mest spændt.

DR1's underholdningschef, Jan Lagermand Lundme, er fantastisk glad for at byde Signe Molde velkommen om bord:

- Jeg er så glad for, at vi har fået Signe med på X Factor-holdet. Hun er en skøn kvinde og en dygtig tv-vært, som, jeg er sikker på, vil være en gave for programmet.

- Hun har den udstråling og professionalisme, som programmet kræver, og så brænder hun sindssygt meget igennem på skærmen. Jeg er sikker på, at seerne vil elske hende. Det bliver en sand fornøjelse, og jeg glæder mig, til vi skal i gang.

DR arbejder i øjeblikket på fuld kraft for at finde årets dommere og håber meget snart at kunne offentliggøre dem.

/ritzau/