Sidney Lee i åben krig med reality-stjerner
Sidney Lee blev uvenner med de andre deltagere af '4-stjernes middag' Foto: DR/Agnete Schlichtkrull
Aflytning ved døren, fusk med afstemningen, øgenavne og dårlig stemning. Sådan endte optagelserne til '4-Stjerners Middag'

Realitystjernen Sidney Lee blev rasende under optagelserne af en ny omgang '4-Stjerners Middag', hvor en række mere og efterhånden mest mindre kendte stjerner inviterer hinanden på middag.

I løbet af fire udsendelser spiser og hygger Sidney Lee med Singleliv-stjernen Putte, skuespilleren Kit Caroline og den tidligere Mr. Gay Mitchel Bale - det vil sige, det var i hvert fald meningen.

Sidney Lee kom imidlertid op at skændes med Putte og Kit, og skænderiet fortsatte på tværs af middagene.

Det startede med, at Sidney Lee anklagede Kit Caroline for at sælge ud, fordi hun forsøger sig som sanger, siger Kit Caroline til Alive.dk.

"Han sagde, at det var "sell out" og totalt plat, og at jeg var en Amalie-wannabe. Så spurgte jeg ham, hvad han kaldte 'Rock 'n roll camping' (Sidneys eget reality-program, red.) men det, sagde han, var noget helt andet. Men fred være med det. Jeg synes bare ikke lige, at det var ham, der skulle sidde og skyde med skarpt."

Bagefter angreb københavnske Lee Putte for at være vestjyde, og han afbrød de andre i en sådan grad, at Kit Caroline til sidste bad ham holde mund.

Kit forklarer Sidneys opførsel med, at han formentlig fungerer bedst, når han er lidt beruset, og hun tror skænderierne opstod, fordi han var ædru under optagelserne.

Sidney Lee har dog en lidt anderledes version.

Han siger, at skænderiet fandt sit udspring i en episode, hvor Putte lyttede ved døren, mens Sidney gav karakterer for maden. Det udnyttede hun ved at stemme taktisk og senere give Sidneys middag en lav karakter.

Den dårlige stemning fortsatte er fortsat uden for tv-optagelserne.

"Jeg har slettet dem fra min Facebook, og vi har ikke rigtig talt sammen siden optagelserne," siger Sidney Lee til Tvtid.dk.

Programmet sendes på Kanal 5 i løbet af efteråret.

Kilde: Tvtid.dk