Shitstorm eller 1864: Det siger dronningen i sin nytårstale
Igen i år kan du spille på, hvad dronningen kommer til at sige i sin nytårstale. Scanpix, Keld Navntoft
Du kan vinde dine penge 24 gange igen, hvis dronningen i sin nytårstale nævner den efterhånden berømte og berygtede Kählervase.

Det nye år nærmer sig med hastige skridt, og dermed er det også snart tid til dronningens årlige nytårstale.

Hvad regenten har tænkt sig at sige i sin tale, er endnu uvist. Men ifølge NordicBet, der igen i år lader spillelystne danskere gætte med på indholdet, er 150 års jubilæet for slaget ved Dybbøl eller Tysklands genforening sandsynlige emner. 

Det samme er Eurovision og madspild, der begge giver pengene 3 gange igen.

På listen over de mindre sandsynlige ord, du alligevel kan spille på, er Digital Post, Kählervase og Shitstorm. Siger dronningen et af de tre ord, hentes pengene 24 gange igen.

- Dronningen har nogle klassikere, som altid finder vej til talen, men for os bookmakere bliver det rigtig spændende, når majestæten fremhæver specielle begivenheder eller temaer fra året, der er gået. I 2012 sagde hun "Facebook", og i år kunne en kanin i hatten være polemikken omkring Imercos tilbudsvase fra Kähler. Dronning Margrethes nytårstale er højtidelig, men hun leverer den med humor og et glimt i øjet. Det er grunden til, at vi ikke helt tør udelukke nogen ord fra nytårstalen, siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen.

Herunder kan du se en række udvalgte odds:
1864: 1,42
Berlinmuren: 1,42
Eurovision: 3,00
Madspild: 3,00
Stegt flæsk: 5,00
Selfie: 5,00
Chili Klaus: 5,00
Conchita Wurst: 9,00
Kählervase:   24,00
Digital Post:  24,00
Shitstorm: 24,00