Shameless-stjerne gifter sig med filminstruktør
Emmy Rossum og Sam Esmail mødte hinanden i 2014. Siden er parret dukket op til flere store arrangementer sammen. Her ses de ved årets gallafest i The Metropolitan Museum of Arts Costume Institute i New York. Foto: Lucas Jackson/Reuters
Skuespillerinden Emmy Rossum blev i weekenden gift med kæresten, Sam Esmail.

I weekenden sagde den amerikanske skuespillerinde Emmy Rossum, der er kendt fra film og tv-serier som "The Phantom of the Opera" og "Shameless", ja til at dele livet med filminstruktøren Sam Esmail.

De to filmfolk blev gift søndag i en synagoge i New York, efter de har dannet par i flere år.

Det skriver magasinet People, der har delt billeder af parret, som er iført deres stiveste puds uden for synagogen.

Den 30-årige skuespillerinde havde en hvid brudekjole med åbne skuldre på, mens hun havde et langt slør i sit opsatte hår og bar på en hvid buket blomster.

Sam Esmail, der har skabt tv-serien "Mr. Robot", var iført et sort jakkesæt, en hvid skjorte og et sort slips, da han satte vielsesringen på fingeren af sin udkårne.

I 2015 gik den 39-årige filminstruktør på knæ for Emmy Rossum, og her satte han en helt særlig forlovelsesring på skuespillerindens finger.

Skuespillerindens klassiske diamantring er nemlig fra Frankrig. Den blev lavet omkring 1920, og derfor bærer den på en masse historie.

- Jeg kan godt lide, at den er gammel, og jeg kan godt lide at forstille mig, hvem der bar den før mig og det liv, de havde, har Emmy Rossum tidligere fortalt til magasinet People.

- Jeg kender ikke historien bag den, men den er fra Paris i 1920, så jeg er vild med, at jeg har arvet nogens historie, og jeg håber, at det er en god en.

Parret mødte hinanden i 2014 under indspilningerne til dramafilmen "Comet".

Sam Esmail var instruktør på filmen, mens Emmy Rossum havde en af hovedrollerne, og her begyndte kærligheden altså at spire.

/ritzau/FOKUS