SF vil have maksimal indflydelse
I 2010 skal SF sidde i samme position som deres norske søsterparti, SV. Det sagde SF’s formand Villy Søvndal i sin velkomsttale til partiets landsmøde.

Læs også:
Villy Søvndal vil strømline SF

SF-formanden skæver til naboen mod nord, hvor den norske pendant til SF, SV, er kommet i regering og dermed har fået gennemført nogle væsentlige beslutninger. Faktisk mener SF-formanden, at det norske SV har fået gennemført mere på et år i regeringen, end i tyve år udenfor.

Villy Søvndal fremhævede blandt andet, at Norges Irak-tropper er trukket ud af landet og at den norske regering har godkendt den palæstinensiske samlingsregering.

- Det er derfor - og kun derfor - at SF skal i regering! For at få gennemført vores politik! Ikke for SF s skyld, men for velfærden, miljøet og frem for alt for danskernes skyld, sagde Søvndal i sin tale.

For Villy Søvndal er den vigtigste opgave nu at samle partiet om hans tanker om et SF i regeringen.

- Men jeg vil også gerne understrege, at det er vigtigt at alle i SF og SFU er med i dette her. Resultater - både i opposition og i regering, kommer ikke af sig selv. Og hele organisationen skal være med i arbejdet, sagde Søvndal.

Du kan læse hele Villy Søvndals tale her: 

 

via Listen To News