Sexfri Justin Bieber vil respekteres af alle
Hov, stop, holdt, Justin... de der Michael Jackson-moves med højrehånden går vist ikke. Foto: AP, POLFOTO, Thibault Camus
Teenage-idolet Justin Bieber fastslår, at han holder den rene sti - også når han bliver ældre.

Selvom stemmen er knækket og han hastigt nærmer sig sin 18-års fødselsdag, har Justin Bieber ikke planer om at kaste sig ud i sex, drugs and rock'n'roll-stilen.

"Der er folk, som gerne vil blive voksne i en fart. Når de bliver 18, bliver de sådan lidt, 'jeg er ikke et barn mere, folk skal vide, at jeg ikke er et barn mere'. Men til syvende og sidst er jeg ikke voksen endnu, jeg lærer fortsat," siger den unge stjerne ifølge CNN til V magazine

"Jeg har ikke tænkt mig at ændre mit til det, folk gerne ser mig som eller at gå ud og feste helt vildt, at lade folk se mig drikke alkohol," siger den unge mand, hvis billede hænger på alverdens pigeværelser.

Den kristne Bieber, der er kæreste med den 19-årige Selena Gomez, går op i sin religion og vil ikke kaste sig ud i adfærd, der kan gøre ham til en dårlig rollemodel.

"Jeg vil ikke begynde at synge om sex og stoffer eller begynde at bande. Jeg er mere til kærlighed, og måske vil jeg kunne lide sex, når jeg bliver ældre," siger det 17-årige pop-ikon.

"Men jeg vil være en person, der er respekteret af alle," fastslår han.

Kilde: CNN