Seriemorder myrdede gravid kvinde
Den britiske seriemorder i Ipswich har reelt seks liv på samvittigheden. Den ene af de myrdede prostituerede var gravid.

Den britiske seriemorder, som medierne har døbt »The Suffolk Strangler« har ikke fem, men seks liv på samvittigheden. Politiet bekræfter over for The Sun, at det ene af ofrene, 24-årige Anneli Alderton, var gravid, da hun blev myrdet.

Politiet siger til avisen, at obduktionen af Alderton har vist, at hun var tre måneder henne.

»Svinet har nu taget to liv fra vores familie. Ord kan ikke beskrive, hvor megen lidelse denne ekstra nyhed har givet,« siger en ven af familien til The Sun.

Politiet har samtidig frigivet overvågningsbilleder af Anneli Alderton taget i det tog, hun sidst blev set i live i for to uger siden. Politiet håber, at billederne kan være med til at fastlægge hendes bevægelser op til mordet.

Ifølge BBC har politiet fået i alt 8.000 henvendelser fra private personer i forbindelse med mordene.

Politiet er i øjeblikket i gang med at undersøge ligene for spor af stoffer. Alle kvinderne var stofmisbrugere, og ingen af dem har tilsyneladende gjort modstand i forbindelse med mordene. Det har fået de britiske medier til at spekulere i, at de er blevet bedøvet med stoffer inden mordene.