Serena sendt til tælling i finalen

På imponerende vis lykkedes det australske Samantha Stosur at banke Serena i US Open-finalen og dermed vinde sin første Grand Slam-titel.
Det var en frustreret Serena Williams, der måtte se sig slået i finalen i US Open.
Det var en frustreret Serena Williams, der måtte se sig slået i finalen i US Open. Foto: Polfoto,(AP Photo/Mike Groll) / POLFOTO

Efter Serena Williams toppræstation mod den danske verdens-etter Caroline Wozniacki tidlig søndag morgen dansk tid, hvor Wozniacki ikke fik et ben til jorden, var der nok ikke mange der havde troet, at Serena Williams kunne tabe i finalen i US Open.

Men ikke desto mindre var det netop det, der skete, da Samantha Stosur med cifrene 6-2, 6-3 udspillede Serena Williams, der var en skygge af sig selv og aldrig formåede at løfte spillet op til de højder, som hun viste mod Wozniacki.

"Jeg er målløse, og jeg har lidt svært ved at tro på, at jeg vandt denne turnering," sagde Stosur efter kampen, skriver Sportsillustrated.

"Hun spillede rigtig, rigtig godt, og jeg tror ikke, at hun nogensinde har spillet så godt," sagde Serena Williams efter det overraskende nederlag

Kampen blev spillet på tiårsdagen for terrorangrebet i New York den 11. september, og netop derfor havde Serena Williams ekstra meget håbet på en sejr.

Kilde: Sportsillustrated

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.