Serbisk landsholdsspiller ryger til Aalborg
Aalborg Håndbold har nu fuldendt indkøbene frem mod den kommende sæson.

Den serbiske playmaker og landsholdsspiller Luka Mitrovic er ny mand i Aalborg Håndbold, hvor han har skrevet en etårig kontrakt. Med den 25-årige serber i truppen er holdet nu komplet til den nye sæson.

- Luka er en spændende playmaker med et godt blik for spillet, hurtig og med et godt skud.

- Han har været på besøg i klubben, og vi har fået et godt indtryk af ham, ligesom han kommer med erfaring fra både landshold og europæiske kampe, siger direktør Jan Larsen i en pressemeddelelse.

Luka Mitrovic er kommet til Aalborg direkte fra det serbiske landsholds forberedelser til OL, hvor han har været en del af truppen.

Han er noteret for 10 A-landskampe og en række kampe på diverse ungdomslandshold og har de seneste fire sæsoner spillet for den serbiske klub RK Metaloplastika, der i tre af sæsonerne har deltaget i Europa Cuppen.

- Jeg glæder mig til at spille for Aalborg Håndbold og være med til at vinde titler med klubben. Desuden ønsker jeg at udvikle mig som spiller ved at træne og spille med bedre spillere, så jeg kan få en fast plads på det serbiske landshold, siger Luka Mitrovic.

/ritzau/