Senegalesere forlænger med Randers FC
Superligaklubben Randers FC har forlænget aftalerne med to af klubbens senegalesere og ansat en tidligere Superligaprofil som fysioterapeut.

Randers? senegalesiske midtbanespiller, Tidiane Sane, har forlænget sin kontrakt med Superligaklubben, så den løber frem til sommeren 2008.

Sammen med landsmanden Djiby Fall, der har været en enorm succes, ankom han til Randers denne sommer. Djiby Fall greb chancen med det samme og har tidligere forlænget sin aftale med Lars Olsens mandskab. Nu er ledelsen også overbevist om Sanes evner. Han scorede blandt andet to mål i de sidste to efterårskampe i Superligaen.

»Modsat Djiby Fall, der tidligere har opholdt sig i fransk fodbold, havde Tidiane Sane aldrig stiftet bekendtskab med fodbolden i Europa. I starten kunne man tydeligt se, at han havde kvaliteterne, men det kneb mere at vænne sig til vores spillestil. Den tilvænning kom gradvist, og man kan roligt sige, at han formåede at slå til, da han fik chancen sidst på efteråret. Så jo, jeg er meget tilfreds med, at Tidiane Sane er i Randers FC det næste halvandet år,« lyder det fra Randers FCs cheftræner Lars Olsen.

Klubben har også skrevet en seksmåneders kontrakt med den 18-årige El Hadji Ibrahim Timera, der også kommer fra Senegal.

Og oprustningen sker ikke kun på grønsværen. Den tidligere Silkeborg-forsvarer Michael Hansen skal nemlig være Randers? fysioterapeut fra 1. februar 2007.