Sen Brøndby-fejl giver Sønderjyske sejren
Med et mål af Lasse Vibe kort før slutfløjt vandt Sønderjyske 1-0 på Brøndby Stadion.

Det lignede gennem det meste af kampen en nullert på Brøndby Stadion, hvor Brøndby og Sønderjyske ikke skabte mange chancer eller godt spil, men gæsterne tog sejren med et mål efter 90 minutters spil.

Brøndby-backen Daniel Norouzi lagde en dårlig tilbagelægning, og målmand Michael Tørnes clearede bolden lige ud i fødderne på Lasse Vibe, der kunne sparke bolden i tomt mål.

Dermed vandt Sønderjyske 1-0 i en superligakamp, der ellers ikke fortjente en vinder.

Fra kampens start var det en småtrist affære, hvor ingen af holdene spillede specielt godt. Mange fejlafleveringer på midtbanen forhindrede chanceskabende spil, og ingen af holdene trådte særligt langt frem på banen.

Brøndby virkede til at have for stor respekt for Lasse Vibe og Quincy Antipas til at rykke kæderne for langt frem - forståeligt nok, for når Sønderjyske var farlige, var det som oftest på grund af Vibes hurtighed og Antipas' driblinger.

De kom dog ikke frem til nævneværdige chancer, selvom muligheden ellers var der. Brøndbys defensiv, der var uden karantæneramte Clarence Goodson, var usikker, og både midterforsvarere og backer mistede en del bolde i opspillet.

Sammenlagt to afslutninger inden for rammen i første halvleg fortalte meget om kampen, og det blev ikke bedre efter pausen.

Først efter 62 minutter havde Sønderjyske-målmand Håkon Opdal en redning, og det var ikke meget bedre i den anden ende af banen, hvor gæsterne tidligt virkede til at stille sig tilfredse med det ene point.

Der var 7667 tilskuere på lægterne til kampen, og det er det laveste tilskuerantal til en superligakamp på Brøndby Stadion siden 2001.

Nogen god reklame for sig selv gjorde Brøndby-spillerne altså heller ikke denne søndag, hvor de smed det ene point i slutminutterne.

Med sejren rykker op Sønderjyske op på andenpladsen i ligaen, mens Brøndby ligger nummer 10, a point med Silkeborg under nedrykningsstregen.

/ritzau/