Se Mary og Frede til vild fest hos Jarlen
Foto: Polfoto/Johnny Frederiksen
Jarl Friis-Mikkelsen inviterede tonsvis af kendisser til Skovriderkroen i Nordsjælland for at fejre sin 60-års fødselsdag.

Kronprinseparret Frederik og Mary er stadig unge, og de ved, hvordan man fester. I weekenden var de blandt stjernestøvet til Jarl Friis-Mikkelsens 60-års fødselsdagsfest, skriver Se og Hør.

Det foregik på Skovriderkroen i Nordsjælland. Den historiske beværtning i den celebre ende af Strandvejen, er for ganske nylig blevet ombygget til bøfpalads under navnet MASH, men det er ikke en hvilken som helst bøfrestaurant.

Det væltede nemlig ind med kendisnavne denne aften. Alle ville de fejre entertainer-Jarlens 60 års-fødselsdag. Blandt gæsterne var Sanne Salomonsen, Lene Nystrøm og Søren Rasted, Rigmor Zobel, Ellen Hillingsø, Camilla Miehe-Renard, Remee og Simona Popovic, Bent Fabricius-Bjerre og Camilla Arndt, Hella Joof, Preben Kristensen, Lars Hjortshøj og Tina Bilsbo, Michael Meyerheim og René Dif.

Kronprinseparret festede også med andre kongelige - blandt andre deres ekssvigerinde Alexandra, som havde taget sin mand Martin med.

Og også Jarlens nye svigersøn, Casper Christensen, var med til det fornemme gilde sammen med kæresten Isabel Friis-Mikkelsen.

Vil du se billeder fra aftenen, findes der et udførligt galleri her.

Kilde: Se og Hør