Se mærkeligt bulldog-pindsvin
Stakkels Bella Mae er sørgeligt syn. Hunden ligner næsten selv et pindsvin. Foto: Sceendump fra The Sun
En uheldig bulldog startede en slåskamp med et aggressivt hulepindsvin - nu ligner hunden sin modstander.

Bella Mae er navnet på en noget overmodig bulldog, der er kommet i alverdens medier, efter hunden valgte at starte en slåskamp med en pigget overmand. Det skriver engelske The Sun.

Den ellers så selvsikre hund er sørgeligt syn af sig selv, efter den røg i karambolage med et nordamerikansk hulepindsvin. Men heldigvis har dyrlæger fået fjernet de fleste af de smertefulde pigge.

De syleskarpe pindsvine-våben kan dog stadig være i kroppen på Bella Mae. Derfor holdes hun for tiden under observation på Norman Animal Emergency Center - men kan forhåbentlig se frem til at blive sendt hjem torsdag.

Dyrlæge Leonardo Baez fra centret fortæller, at det er det værste pindsvineangreb, han nogensinde har set.

- Jeg har set væddeløbshunde og hønsehunde komme ind med dem, men det er ikke særligt ofte det sker, siger han til avisen.

Og at doktoren har ret i, at Bella Mae er slemt ramt. Det kan tydeligt ses på billeder før og efter behandlingen, som kan findes her.

Det nordamerikanske hulepindsvin har lange pigge, der let brækker af. Det findes i hele Nordamerika og kan være en smertefuld oplevelse for dem, der kommer for tæt på.

Kilde: The Sun