Se Jennifer kæle for banan
Det er ikke for sarte sjæle, når Jennifer Aniston i rollen som slem chef indtager madvarer. Foto: YouTube
Skuespillerinden Jennifer Aniston giver den som nymfoman tandlæge, der forfører sin assistent i ny film.

Hvis du tror, at den tidligere stjerne fra tv-serien Venner, Jennifer Aniston, kun kan spille roller, hvor hun er kæk, fjollet eller snusfornuftig, så tro om igen.

I sin seneste film 'Horrible Bosses' (forfærdelige chefer, red.) giver den 42-årige skuespillerinde den således som tandlæge med nymfomani, der ikke vil holde op med at udsætte sin nye tandklinikassisent for sexchikane, skriver B.T.

I en af de - i mere end en forstand - afslørende scener står Aniston iklædt forførende undertøj foran et vindue og sikrer sig, at assistenten får set hende indtage først en pindis, senere en banan og endelig en hotdog på... alternativ vis.

Den morsomme karakter var ifølge Jennifer Aniston, der har fået brune lokker i forbindelse med rollen, en fornøjelse at spille.

"Det var utrolig befriende og sjovt at spille den rolle. Jeg følte mig fuldstændig uhæmmet og fik lov til at udforske mine underligste og mest kinky sider," siger hun i et interview med The Sun, og fortsætter:

"Så overdrev jeg bare alle ideer, jeg har haft om flirt og fantasier."

Det afslører filmens trailer, hvor Jennifer blandet andet folder sig ud med sit spise-talent omkring 1.55 inde i filmen. Se den HER.