Se de royale tvillingers vuggestue
Her ses de stolte forældre med den næsten helt nyfødte prinsesse og prins tilbage i januar. Nu skal tvillingerne inden længe ud at lege med andre børn i en helt almindelig danske vuggestue. Foto: POLFOTO/Brogaard Steen
Mary og Frederik har nu valgt, hvor deres to guldklumper skal passes. Det bliver i tråd med deres andre valg i en helt almindelig vuggestue.

Prinsesse Josephine og prins Vincent skal efter sommerferien begynde i en daginstitution, ligesom de fleste andre børn også skal.

Og nu har Mary og Frederik udvalgt stedet til deres royale rollinger. Det bliver i Humlebien i Gentofte, de snart seks måneder gamle tvillinger kommer til at have deres daglige gang og kravlen i om et par måneder, imens mor og far har en masse forpligtelser. Det skriver Her og Nu.

Og det er en daginstitution, som Kronprinsessen kender rigtigt godt. I 2007 præsenterede hun sit projekt 'Fri for mobberi' netop der. Et projekt pædagogerne har engageret sig så meget i, at Kronprinsparret nu har udvalgt netop denne vuggestue til deres Josephine og Vincent.

Humlebien ligger ikke langt fra fra Tranegårdsskolen, hvor prins Christian om et par måneder begynder i 0. klasse, nærmere bestem 1,4 kilometer.

Kilde: HerogNu