Saxo Bank forlænger med Riis

Bjarne Riis har sikret sit cykelhold arbejdsro det kommende år. Saxo Bank har valgt at forlænge samarbejdet i 2012.
Bjarne Riis' cykelhold hedder også i 2012 Saxo Bank-Sungard.
Bjarne Riis' cykelhold hedder også i 2012 Saxo Bank-Sungard. Foto: Velo Steve, Creative Commons Attribution ShareAlike 2.0, Wikimedia Commons

Bjarne Riis' cykelhold vil stadig have Saxo Bank i navnet sammen med den anden hovedsponsor, Sungard.

Det står klart, efter at Bjarne Riis har meddelt, at Saxo Bank fortsætter som hovedsponsor i 2012. Dermed er der ro på den økonomiske bagsmæk forud for årets hårdeste cykelløb, Tour de France.

"Det er en stor dag for cykelholdet. Saxo Bank er en målrettet og topprofessionel virksomhed, så jeg er naturligvis både glad og stolt over, at Saxo Bank fortsat har stor tiltro til vores arbejde og mener, at det rent forretningsmæssigt giver mening at sponsorere cykelholdet," siger han.

Saxo Bank har været sponsor for cykelholdet siden 2008, og ifølge Riis har der været tale om et "fantastisk match."

"Og vi bliver hele tiden bedre på grund af de åbenlyse fordele i et længerevarende partnerskab. Kontinuiteten i vores stærke samarbejde betyder samtidig meget for rytterne og mig personligt, fordi vi nu kan fokusere fuldt ud på at skabe resultater på landevejene og samle en stærk trup til næste års sæson," siger den tidligere Tour-vinder.

Saxo Bank siger i en kommentar, at det er "en god kommerciel beslutning at støtte Bjarne Riis og resten af cykelholdet."

"Men samtidig kan Bjarne Riis' betydning for dansk og international cykelsport ikke overvurderes. Vi har et ægte ønske om at støtte Bjarne og give cykelholdet den arbejdsro, det kræver at holde sig på toppen," siger Saxo Banks stiftere og administrerende direktører, Kim Fournais og Lars Seier Christensen.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.