Saxo Bank: Boaro er vores nye topfavorit
Den unge italiener Manuele Boaro kørte sig i position til et samlet topresultat i Post Danmark Rundt.

Man har ikke set så meget til Saxo Bank-Tinkoff Bank i finalerne af dette års Post Danmark Rundt, men det danske hold er alligevel godt med i kampen om den samlede sejr.

Især det italienske tempotalent Manuele Boaro, som fredag kørte i mål på en 11.-plads, ligner nu et godt bud på en samlet sejr.

Blandt det danske holds ryttere har sportsdirektør Dan Frost størst tro på den 25-årige italieners chancer.

- Jeg tror på Boaro, fordi han er opsat, og fordi han viste i dag, at han har benene til det, siger Dan Frost.

Italieneren blev nummer fire på 1. etape af årets Giro d'Italia, en tidskørsel i Herning, og han har ved flere lejligheder vist, at han er rigtig god på enkeltstarter som den, der venter i Kerteminde lørdag.

I Post Danmark Rundt ligger Manuele Boaro nu nummer 13 i det samlede klassement og er 13 sekunder efter den førende rytter Lars-Petter Nordhaug.

- Han fortalte mig før løbet, at han var meget opsat. Men jeg tvivlede lidt på hans chancer, indtil jeg så ham i dag, siger Dan Frost.

Den danske sportsdirektør vil imidlertid ikke gøre Boaro til topfavorit, for der er mange i feltet, der kan køre enkeltstart.

- Han er den bedste på vores hold, men der sidder også mange andre i feltet, som kan køre en god enkeltstart, siger Dan Frost.

Enkeltstarten køres lørdag aften på en rundstrækning ved Kerteminde.

Også Michael Mørkøv og Mads Christensen er godt med for Saxo Bank-Tinkoff Bank. De ligger begge 23 sekunder efter Lars-Petter Nordhaug.

/ritzau/