Satte ild til frisørsalon: Mand med brandskader i ansigtet jagtes af politiet
Henter afspiller ...
Fra frisørsalonens videoovervågning. Foto: Østjyllands Politi
På overvågningsvideoen kan man se, hvordan der under ildspåsættelsen opstår en eksplosion, som gerningsmanden bliver ramt af.

Østjyllands Politi beder offentligheden om hjælp til at identificere den mand, der natten til mandag d. 27. august satte ild til en frisørsalon på Hovedgaden i Rønde. 

Jysk frisør offer for bizar hærværk: "Det er pissetræls"

Overvågningsvideo fra stedet bekræfter politiets mistanke om, at branden var påsat. Her kan man se, hvordan en ukendt gerningsmand mødte op ved den østjyske frisørsalon omkring klokken 01.00 om natten med en dunk i hænderne. Herefter bankede han hul i en glasrude, hældte den brandbare væske gennem det og antændte butikken. Under ildspåsættelsen opstod en eksplosion, som gerningsmanden tilsyneladende blev ramt af. 

Østjyllands Politi hører gerne fra borgere, der kan have oplysninger i sagen. Kender man fx en mand, der efter d. 27. august har haft brandskader i ansigtet, på overkroppen eller på hænderne, bedes man ringe 114. 

Det var en borger, der bor tæt på salonen, der anmeldte branden, som brandvæsnet hurtigt fik under kontrol. Der nåede dog at ske større røg- og sodskader i salonen. 

Østjyllands Politi oplyser i en pressemeddelelse, at de vidende om, at der sidste år opstod en lignende brand i salonen. Det indgår også i efterforskningen.

Se overvågningsvideoen oppe i toppen af artiklen.

via Listen To News