Satte hund bag rattet og kørte over betjent
Vovsen må ikke sidde bag rattet i en bil, det står helt klart i loven. Men en hundeejer var langt fra enig i en motorcykelbetjents henstilling. Foto: Colourbox
En mand fra Nibe er blevet dømt for at have kørt over en betjent to gange, da han blev sur over at hans hund ikke måtte sidde bag rattet.

Det er ikke tilladt at lade sin cockerspaniel sidde bag rattet i en bil.

Det fik en 62-årig mand fra Nibe at vide af en betjent ved en Shell tankstation i Aalborg. Manden havde ladet sin hund sidde bag rattet i sin bil.

Men det var manden langt fra enig i, at betjenten skulle blande sig i. Han hidsede sig voldsomt op og kørte fra stedet og råbte "skrid dit møgdyr" efter betjenten, skriver Nordjyske.dk.

Betjenten satte efter den 62-årige på sin motorcykel - det fik for alvor temperamentet i kog hos manden. Han kørte bevidst efter at ramme motorcykelbetjenten, som han fik væltet.

Mens betjenten lå på jorden kørte den hidsige hundeejer over betjentens fod to gange. Det lykkedes dog for betjenten at trække tæerne til sig, så de ikke blev kørt over i episoden, der skete i september 2009.

I går fik den hidsige mand så sin dom: 60 dages bag tremmer og et års frakendelse af kørekortet.

Dommen er anket, da manden nægter sig skyldig.

Kilde:Nordjyske.dk.