Saselines søn må ikke være model endnu
Selv startede hun i en tidlig alder som børnemodel, men Saseline holder lidt igen, når det gælder sønnen Sean.

Med sangerinden Saseline som mor og Frederik Fetterlein som far er der ikke noget at sige til, at sønnen Sean allerede er efterspurgt som børnemodel.

- Jeg er blevet spurgt en del gange efterhånden, om Sean ikke ville gå model, fortæller Saseline, da Ritzau møder hende under den københavnske modeuge.

- Men han er kun fire og et halvt år, og jeg vil have, at når han gør det, så skal det være en god oplevelse.

- Han skal ikke stå og pludselig tænke "jeg tør ikke alligevel", siger Saseline, der dog ikke er i tvivl om, at sønnen gerne vil indtage catwalken på et tidspunkt.

Det er nemlig ikke kun forældrenes smukke gener, han har arvet - det er også lysten til at underholde folk.

- Han er en entertainer, griner hun.

Selv begyndte Saseline sin modelkarriere tidligt, men hun mener, at der er forskel på, hvordan drenge og piger håndterer den opmærksomhed, der følger med at være børnemodel.

- Jeg startede, da jeg var 5-6 år gammel i Asien, men jeg tror, at piger er langt mere bevidste om opmærksomheden og håndterer den bedre, end drenge gør. Og det kan være svært at være model som barn, fordi det bliver forventet, at man er professionel, siger hun.

Saseline så onsdag eftermiddag det traditionelle børnemodeshow i Bella Center, og hun håber, at hun kan få Sean med ud og se showet, der bliver vist hver dag under den københavnske modeuge.

- Jeg tror, han vil elske det, og så kan han også se, at der er andre børn, der lige som ham godt kan lide at underholde, siger hun.

/ritzau/