Sara Slott er bitter efter halvlunken tid
Den danske hækkeløber var bitter over, at hun ikke kunne levere en dansk rekord i OL-semifinalen.

Sara Slott Petersen rasede, efter hun ikke formåede at løbe op til sit allerbedste i OL-semifinalen i 400 meter hæk.

Danskeren var mere end et halvt sekund fra sin egen danske rekord på 55,68 sekunder og endte på en samlet 17.-plads.

- Det ærgrer mig, at jeg ikke kan udnytte den her kulisse noget bedre. Jeg var så sindssygt klar.

- Jeg var parat til at vædde 10.000 kroner på, at jeg ville sætte dansk rekord. Men det var da godt, at jeg ikke gjorde det, siger Sara Slott Petersen, der ikke behøver tænke længe for at fortælle, hvad der gik galt.

- Jeg kiksede efter 180 meter. Jeg bragede ind i den først hæk i mit indledende heat, og så var vi blevet enige om, at jeg skulle skrue lidt ned for tempoet i starten, og ellers køre på derfra.

- Men jeg får ikke trykket på, og jeg bliver i det langsomme tempo. Da jeg skal over en hæk efter de 180 meter, må jeg tage et ekstra skridt, og det koster et sekund - desværre, siger den 25-årige dansker.

- Jeg var ikke i tvivl om, at jeg skulle løbe en mega-god tid i dag. Når det så ender med sådan en halvlunken tid, så er det bittert, siger hun.

Den samlede 17.-plads betyder ikke det store for hende.

- Det er mest den møgtid, jeg tænker på nu. Men jeg var seedet som nummer 24, og målsætningen var top- 20, så det er da godt at forbedre sig så mange placeringer, siger Sara Slott Petersen, der er sikker på, at hun sætter dansk rekord i sit næste løb.

Den lyder dog på 55,68 sekunder nogle dage endnu.

/ritzau/