Sara Hansen forlænger i Ikast
Ikast-Bording har forlænget kontrakten med Sara Hansen, så hun nu bliver i klubben til 2010.

Ikast-Bording EH og allrounderen Sara Hansen har forlænget samarbejdet med yderligere tre år, så parterne nu har papir på hinanden frem til den 1. juli 2010.

»Sara Hansen er vigtig for os mange steder både på og udenfor banen. Hun er med sit spil og væsen et samlingspunkt, og i en omskiftelig håndboldverden den, der hos os både trækker tråde bagud og bærer historien videre,« lyder karakteristikken fra IBEH-direktør Frank Henriksen.

Den nu 28-årige Sara Hansen kom til Ikast fra Thisted IK i 1995. Hun har som senior aldrig spillet andre steder og kan med lidt held nå Tonje Kjærgaards klubrekord på 428 kampe. Lige nu er Sara Hansen noteret for omkring 330 kampe.

»Tiden vil vise, om jeg når det. Det er ikke noget, jeg tænker på. En treårig forlængelse var fin for mig her og nu. Hvor meget det bliver til derefter, får vi se. Så er jeg nok i den alder, hvor man nøjes med én sæson af gangen,« siger Sara Hansen, der regner med at slutte karrieren i IBEH.

»Jeg har det fint med rollen som kontinuitetsbærer. Det er både rart og trygt. Men jeg tænker nu ikke så meget over det. Sådan er det bare blevet,« siger Sara Hansen, som allerede har sat sig et mål for de næste tre sæsoner:

»Så meget spilletid som muligt, selv om det bliver svært at blive ved med at spille lige så meget som jeg gør nu. Og så vil jeg gerne snart vinde noget igen. Det fylder mere i mig end tanken om selv at spille,« konstaterer Sara Hansen.