Sangers papsøn erklæret hjernedød efter uheld
Den succesfulde sanger Usher genemgår netop nu enhver forælders mareridt. Han har været papfar til Kyle siden drengen var seks år. Foto: Jason DeCrow / POLFOTO
Efter fire dage uden hjerneaktivitet erklærer lægerne nu Ushers 11-årige stedsøn hjernedød.

Sangeren Usher er chokeret og knust efter hans 11-årige papsøn fredag kom ud for en tragisk ulykke. Efter en weekend uden hjerneaktivitet er drengen nu blevet erklæret hjernedød af hospitalet.

Drengen Kyle Glover, som er søn af Ushers ekskone, Tameka Foster, og halvbror til parrets to børn, blev ramt i hovedet af en jetski og slået bevidstløs i fredags. Det skete, da den unge dreng flød rundt sammen med en 15-årig veninde på en stor badering på Lake Lanier i Atlanta. Det skriver NY Daily News.

Siden har drengen ikke været ved bevidsthed og der har ikke været hjerneaktivitet. Derfor har lægerne erklæret ham hjernedød.

Usher oplever dermed enhver forælders mareridt, og tragedien har da også fået ham og drengens mor til at indgå våbenhvile. De to har ellers sloges om forældremyndigheden over de to fælles sønner på tre og fire år og svinet hinanden til i fuld offentlighed.

Men da Usher hørte om ulykken, fik han straks fragtet Tameka frem til hospitalet i en privat jet, så hun kunne være ved sønnens side.

Pigen, som var sammen med Kyle da ulykken skete, er også kommet slemt til skade.

Ifølge NY Daily News har den 33-årige sangstjerne og hans ekskone udsendt Twitter-beskeder med bønner. Sangerens berømte venner har også brugt det sociale medie til at vise deres støtte.

Kilde: NY Daily News.