Sangerinde vil tjene penge på Tinder-hjælp
Carly Rae Jepsen vil tage penge for at hjælpe mænd med at score på Tinder. Ifølge sangerinden kræver det ikke mere end et billede med en hund eller en baby. Foto: Jordan Strauss/JORDAN STRAUSS/INVISION/AP
Sangerinden Carly Rae Jepsen vil starte sin egen virksomhed, hvor hun vil tage penge for at hjælpe mænd på dating-applikationen Tinder.

Carly Rae Jepsen, der står bag hittet "Call Me Maybe", afslører, at hun har planer om at supplere sangkarrieren med sit eget firma. Her vil hun hjælpe mandlige singler med at blive bedre til at bruge dating-applikationen Tinder.

Den canadiske sangerinde mener nemlig, at hun har talent for at gøre dating-profiler interessante og mærkværdige.

- Jeg vil gerne starte et firma, hvor jeg overtager mænds Tinder-profiler og hjælper dem med hvilke billeder, de skal bruge i stedet for dem, de allerede har, siger Carly Rae Jepsen til radioprogrammet "On Air with Ryan Seacrest" ifølge Bang Showbiz.

Sangerinden har dog ingen planer om at give sin viden ud gratis.

- Jeg vil tage et mindre beløb for at hjælpe mændene med, hvad de skal skrive på deres Tinder-profiler, fortæller Carly Rae Jepsen.

Det falder den 30-årige sangerinde naturligt at give råd om, hvordan mænd opnår de bedste resultater på dating-apps. Carly Rae Jepsen har tidligere hjulpet flere af sine mandlige venner med at udforme deres profiler på Tinder.

- Jeg hader virkelig Tinder, men jeg elsker at hjælpe mine venner med at lave deres profiler. Man skal bare finde et billede med en baby eller hund, og så er man klar, siger sangerinden.

Carly Rae Jepsen er sikker på, at hendes forretningsplan nok skal lykkes.

- Jeg garanterer, at 100 procent flere piger vil swipe til højre, siger hun selvsikkert i interviewet. Om der er tale om en joke eller kærlighedshungrende singlemænd inden længe kan købe sig til popstjernens profil-hjælp står endnu hen i det uvisse.

/ritzau/FOKUS