Samuelsen: Min søn havde narkogæld
Anders Samuelsen fortæller nu på Facebook, at det er hans ældste søn, han har betalt narkogæld for. Foto: Jakob Jørgensen
Efter en dag med intens medieinteresse for hvem, Anders Samuelsen har betalt narkogæld for, afslører han selv, at der er tale om hans søn.

Liberal Alliances leder afslører nu selv, hvem det var, han betalte en narkogæld på op til 20.000 kroner for.

'Hvem har jeg hjulpet? Der er fra flere sider indledt en intens jagt på at "afsløre" hvem jeg har hjulpet. Det er min ældste søn," skriver Samuelsen på Facebook.

Tidligere på dagen formulerede han selv, at der var tale en person meget tæt på, som han havde forsøgt at beskytte.

På Facebook forklarer Anders Samuelsen, at hans søn er kommet videre efter være havnet i gæld til en pusher med forbindelse til Hells Angels.

Samtidig forklarer Liberal Alliances leder, hvorfor han valgte at betale narkogælden, selvom han også har talt med politiet.

"Hensynet til ham har vejet over alt andet. Mit håb har været at hensynet til min søns helt legitime krav på anonymitet blev respekteret. Det håb må jeg desværre opgive. Jeg er superstolt af ham og ikke mindst af hvordan det er lykkedes ham at komme flot videre. Det aftvinger SÅ meget respekt. Jeg elsker uendeligt højt min dreng!'

Han beder pressen om at lade sønnen være i fred.

"Jeg beder om, at I vil lade ham være i fred. Han fortjener ikke at blive jagtet fordi hans far er i politik.'

Forinden skrev Anders Samuelsen på Facebook, at Berlingske i dag ville bringe historien om, at han havde betalt narkogæld.

Liberal Alliances leder er i øjeblikket til FN's generalforsamling i New York.

Over for Newspaq vurderer forsvarsadvokaten Thorkild Høyer, at Anders Samuelsen ikke har handlet ulovligt.