Sampdoria leverer overraskelsen i Milano
Simon Poulsens kommende klub Sampdoria leverede en gedigen overraskelse med 1-0 ude over AC Milan.

Den danske landsholdsspiller Simon Poulsen bør være både glad og bekymret, efter hans nye klub Sampdoria vandt sæsonåbneren i Serie A 1-0 på udebane over mægtige AC Milan.

For samtidig med glæden over sejren til oprykkerne var det nemlig Poulsens direkte konkurrent på venstrebacken Andrea Costa, der scorede kampens enlige mål. Dermed har han givet et klart signal til træner Ciro Ferrara inden Poulsens ankomst mandag.

Costa er indtil videre kun i Sampdoria på en lejeaftale fra Reggina, og søndag aften scorede han ved at komme højest på et hjørnespark og heade bolden i mål.

AC Milan har denne sommer solgt profiler som Zlatan Ibrahimovic og Thiago Silva, så det store spørgsmål i Milano inden sæsonen var, hvilket niveau resterne af det milanesiske mandskab kunne præstere på.

Sampdorias målmand Sergio Romero stod en fremragende kamp og reddede ikke mindst sit mandskab, da Mario Yepes var tæt på at heade det udlignende mål ind fem minutter efter Costas føringsmål.

Men derudover imponerede det normale storhold ikke, og når milaneserne havde bolden, spillede de langsomt, og trods en oprykker som modstander lod de sig falde langt tilbage i banen i defensiven.

Sampdoria er en af fire klubber, som måtte starte sæsonen med minuspoint som følge af den matchfixingskandale, der har plaget Serie A igennem længere tid. Dermed har klubben efter søndagens sejrs to point, mens AC Milan ingen har.

/ritzau/