Fødevarestyrelsen advarer mod et parti svineskinker og skineprodukter med salmonella i.
Kødet er solgt over hele landet har et såkaldt Lotnr.: 20508 og er produceret 16. maj 2008 af Slagtergården St. Lihme.
Hvis kødet ikke varmebehandles/gennemsteges, kan der opstå salmonella infektion. Symptomerne er blandt andet diarré, kvalme, mavesmerter, feber og opkast.
Fødevarestyrelsen oplyser, at man skal returnere produktet til butikken eller smide det ud.
Kødet er solgt her:
Brugsen, Syd- og Sønderjylland
Aktiv Super, Østjylland og Fyn
Løvbjerg, Jylland og Fyn
Delika A/S, Midtjylland
Sørwi A/S, Nordjylland
E. Lampe Pølsegården ApS, Sønderjylland
Slagelse Kødgros A/S, Sjælland
Slagter Norlyk ApS, Midtjylland
Inco Fællesindkøb A.m.b.A, Jylland og Sjælland
Liva ApS, Sydøstjylland
Ove Wrist og Co. A/S, Nordjylland
Delikatessen Østerbro, Nordjylland