Sårede fans fra Manchester-koncert får besøg af popsanger
Den amerikanske popstjerne Ariana Grande spiller søndag en støttekoncert for at samle penge ind til ofrene for et bombeangreb til hendes koncert i Manchester. Foto: Valerie Macon/AFP
Personer indlagt med skader fra angrebet på en Ariana Grande-koncert i Manchester har fået besøg af sangeren.

Knoglebrud og bomberester blev fredag for en stund skubbet i baggrunden for nogle af de sårede fra en Ariana Grande-koncert i Manchester.

Popsangeren havde besluttet sig for at gå sin egen stuegang blandt fansene, der stadig er indlagt. Besøgene blev arrangeret som en overraskelse for de indlagte fans.

Besøget kom derfor bag på blandt andet 10-årige Jaden Farrell-Mann, der efter to brud på en benknogle og sår fra brudstykker, som blev spredt ved eksplosionen, har været opereret to gange.

- Jaden sad bare og så tv, og så kom hun gående ind. Hun var fantastisk. Det var en komplet overraskelse, siger hendes mor, Sharon, til Manchester Evening News.

- Hun havde mødt prins William tidligere i dag (fredag, red.), og så kommer Ariana.

Besøget blev foreviget med en række billeder, der nu ligger på det sociale medie Twitter.

Popsangeren er tilbage i Manchester for at spille en støttekoncert for ofrene på søndag. Her vil Ariana Grande få selskab af Coldplay, Justin Bieber, Miley Cyrus, Katy Perry, Pharrell Williams, Take That og Black Eyed Peas.

Koncerten er udsolgt. Samtlige billetter blev solgt på seks minutter. En del af billetterne var reserveret personer, der var til stede ved koncerten 22. maj, der blev angrebet.

Også prins William fra det britiske kongehus var fredag på besøg hos de sårede. Han roste redningspersonalet for deres "utrolige indsats".

Herefter tog han på en lokal politistation, hvor han takkede betjentene for deres arbejde i minutterne og timerne efter angrebet.

Angrebet på koncerten 22. maj tog livet fra 22 personer. Flere end 60 har været indlagt med skader fra eksplosionen.

/ritzau/Reuters