sponsoreret indhold Sådan sparer du penge ved køb af en iPhone!
iPhones er en af de dyreste telefoner på markedet. Ønsker du ikke at skulle grave i bunden af tegnebogen, for at få råd til din næste iPhone, så giver vi dig her et tip til, hvordan du sparer mellem 20-50% på dit næste køb af en iPhone.

Køb en brugt iPhone og spar flere tusinde kroner!

“Selvfølgelig er en brugt iPhone billigere end en ny”. Det kan lyde som en selvfølge. Alle og enhver kan da sige sig selv, at brugte iPhones fra Den Blå Avis eller lignende er billigere end en ny telefon. Men hvad med returretten og fortrydelsesretten? Disse rettigheder kan man vel ikke få med, når man køber en brugt iPhone?

Svaret kan virke overraskende, men det er faktisk muligt at købe brugt iPhone med både retur- og fortrydelsesret. Dette foregår dog ikke via Den Blå Avis, men derimod gennem virksomheder såsom BrugteiPhones.dk.

Virksomhederne af samme types idégrundlag er ganske enkel. De opkøber brugte iPhones, for derefter at sælge dem til forbrugerne. Før telefonerne bliver solgt, skal de naturligvis igennem en håndfuld tests og rengøring. Der er derfor ingen hokus pokus eller snyd - en brugt telefon, der er næsten så god som ny!

Dine fordele ved at købe en brugt iPhone fra en virksomhed

At købe brugt er ikke altid helt nemt. Dels er man ikke sikker på, at varen bliver afsendt, medmindre man mødes fysisk med sælger, og dels er det svært at sikre sig, at alt fungerer som det skal.
Herunder er listet nogle af de fordele der er, ved at købe en brugt iPhone fra en virksomhed, fremfor at handle på sider såsom Den Blå Avis:

  • Du får rettigheder såsom retur- og fortrydelsesret. 
  • Du er sikker på, at du modtager et produkt, der lever op til forventningerne. Skulle det ikke være tilfældet, har du ovenstående rettigheder som forbruger.
  • Du har mulighed for kundeservice. 
  • Du slipper for bekymringer i forindelse med afsendelse af produktet eller fysisk møde med sælger. 
  • Telefonen er rengjort og testet, før du modtager den.

Har man derfor et stramt budget, og ønsker man at spare lidt på den nye telefon, så kan anskaffelsen af en brugt en af slagsen vise sig at være ganske fordelagtig.

Ovenstående indhold er sponsoreret