Sådan slår du ansigtfunktion fra på Facebook

Det er egentlig ret let, når man bare ved hvordan. Sådan slipper du af med nye funktion, som vil afsløre dit ansigt i vennernes billeder.
Det er let at slå Facebooks nyeste funktion fra, men den lever stadig bag facaden.
Det er let at slå Facebooks nyeste funktion fra, men den lever stadig bag facaden. Foto: Scott Heppell / POLFOTO

Hvis du ikke gider, at Facebook foreslår dit navn, hvis dine venner lægger billeder op, så er det ret let at undgå.

Det kræver blot få museklik.

Du skal dog være opmærksom på, at Facebook trods dit afslag bruger dine og venners billeder, når annoncører forsøger at blive klogere på dig og dine (forbrugs)vaner.

1. Gå til 'privatindstillinger' under dropdown-menuen 'konto' i højre hjørne af din skærm.

2. Klik på 'tilpas indstillinger' nederst i midten.

2. Under punktet 'Ting, som andre deler' finder du 'Foreslå billeder af mig til venner'.

3. Her deaktiverer du funktionen på den grå/blå knap.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.