Der er mange råd på de sociale medier, hvordan du hele dit liv har gjort noget forkert og skal gøre det bedre. Nogen er gode andre ligegyldige.
Men mesterkokken Jeff Baker har noget at have det i, for han er en af dronning Elizabeths faste mænd i køkkenet. Og han fortæller til Daily Star, at der er kun én rigtig måde at stege bacon på.
Og det har alt at gøre med temperaturen på panden. Man skal aldrig putte sin bacon på en kold pande og varme det langsomt op, siger han. Panden skal være brændende varm – og man kan putte lidt olie på eller lade bacon'en fedt være nok. Så skal baconstykkerne steges i ca. et minut på hver side og derefter kommes direkte op på et fedtsugende stykke køkkenrulle og ligge et øjeblik.
På den måde bevarer man både smagen og får baconstykkerne helt sprøde og gode og let karamelliseret.
Ydermere anbefaler Jeff Baker, at du dropper både ketchup og engelsk sovs til din bacon, men bare spiser den som den er til dine æg. Velbekomme!